Haar nieuws

Dutch Sustainable Fashion Week

Geplaatst op 4 okt 2018 |

Van 5 tot en met 14 oktober loopt de Dutch Sustainable Fashion Week, oftewel de week van de duurzame mode, en wij doen mee!

Waarom? Wij vinden het belangrijk dat we zuinig met de aarde omgaan en willen graag dat kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt.

Wat is duurzame mode? Er zijn verschillende manieren om mode duurzamer te maken. Productie dichtbij huis betekent minder schadelijke uitstoot bij transport. Denk aan het creëren van eerlijke banen en goede werkomstandigheden in ontwikkelingslanden. En een milieuvriendelijke behandeling van stoffen en hergebruik van afval. Ook dat kledingstukken meer dan één seizoen meegaan, is een vorm van duurzaamheid.

Wat doen wij? Aan onze leveranciers vragen wij aandacht voor duurzaamheid. We selecteren producenten die in Europa werken en kwaliteit maken die echt langer meegaat.

Meer weten? Alle informatie vind je op de website van DSFW. Tips om kleding langer mooi te houden vind je hier.

IMG_6642Facebook banner retailers-01

Laatste koopavond

Geplaatst op 30 aug 2018 |

Helaas daalt het aantal bezoekers van de koopavonden in de Deventer binnenstad al geruime tijd. Hierdoor hebben diverse winkels hun deuren op deze avond al gesloten. En dat heeft weer verder teruglopende drukte tot gevolg. Nu hebben wij ook besloten om te stoppen met de koopavond. Donderdag 30 augustus is de laatste avond dat wij geopend zijn.

Nieuw: Sarah Pacini en European Culture

Geplaatst op 28 jul 2018 |

Sarah Pacini is eigenlijk terug van weggeweest. Want eerder zat Sarah Pacini ook al in de collectie; elegante mode, gesierd door eenvoud, minimalisme en prachtige stoffen.
European Culture noemt haar eigen dna Elegant Active Wear. Maar dan op z’n Italiaans, want daar wordt het ontworpen en gemaakt!

Klik voor een video van beide merken.

Privacy verklaring

Geplaatst op 25 mei 2018 |

Wees gerust, wij zullen uw persoonsgegevens nooit aan derden verkopen. Sterker nog: wij vinden de bescherming van uw gegevens belangrijk! Hoe wij met uw gegevens omgaan, hebben wij netjes vastgelegd in onze privacy verklaring.

IMG_6322

Nieuw: Braez

Geplaatst op 14 feb 2018 |

Wij zijn blij dat we nu ook Braez hebben toegevoegd aan onze collectie. Zoals ze het zelf zeggen: Braez ontwerpt kleding met ease voor ieder moment; zo kun je van je wekelijkse work-out direct door naar een mondaine strandtent of je favoriete club. Check ook de merkenpagina.

braez_0

Tasjes met FSC-keurmerk

Geplaatst op 2 feb 2018 |

Onze nieuwe papieren tasjes zijn voorzien van het FSC-keurmerk. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer. Een kleine bijdrage aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Deventer viert jubileum

Geplaatst op 2 jan 2018 |

Het jaar 2018 staat in het teken van het 1250-jarige jubileum van de gemeente Deventer. Een jaar vol muziek, evenementen, theater, sport, congressen en exposities. Twaalf maanden lang is er in de gemeente Deventer elke dag wat te doen in het kader van Deventer 1250 jaar. Het programma wordt stapsgewijs gepresenteerd; het is namelijk constant in beweging. Bewoners en organisaties bouwen het gehele jaar mee aan het programma. Voor meer info, kijk op Deventer1250.nl.

D1250

Levende etalages 2017

Geplaatst op 1 okt 2017 |

Het wordt steeds leuker in Deventer. De levende etalages op de koopzondag in oktober zijn een groot succes. Dit jaar is het thema ‘poppenkast’.

IMG_3325

Nieuw: JcSophie en Fresh!

Geplaatst op 28 jul 2017 |

Met ingang van het nieuwe seizoen hebben we twee nieuwe merken: JcSophie en Fresh! Collection. Beide zijn van Nederlandse origine en maken comfortabele kleding met oog voor mooie details.

Swingen met de Edwin Evers band

Geplaatst op 13 apr 2017 |

Op de foto met Tessa Boomkamp van de Edwin Evers Band, na een fantastische show in de Deventer Schouwburg.

IMG_5476

QR Code Business Card