Haar nieuws

Nieuw: by-bar

Geplaatst op 1 mrt 2020 |

Oprichtster en ontwerpster Barbara ontdekt graag de wereld, bezoekt levendige steden en bijzondere plaatsen. Uit alles wat ze beleeft, ziet en voelt, haalt ze inspiratie voor haar collecties.

image

Nieuw: Tessa Koops

Geplaatst op 1 mrt 2020 |

Tessa Koops wil graag mensen blij maken met haar ontwerpen. Ze noemt het een combinatie van Sophia Loren en Sex and the city. Opvallend doch tijdloos mooi, behaaglijk èn vrouwelijk, flamboyant èn elegant… net even anders.

image

Levende etalage

Geplaatst op 3 nov 2019 |

Red Velvet, Wortel-, Mokka- en Appeltaart. O o o, wat lekker! Heidi – bekend van Heel Holland Bakt – heeft taarten gebakken en gedecoreerd in onze etalage.

Deze koopzondag stond in het teken van levende etalages. In de stad waren vele korte voorstellingen en muziek- en dansoptredens, met het thema “De smaak van Deventer”. Dit sloot naadloos aan op het gelijknamige evenement in de Lebuïnuskerk, waar diverse restaurants hun kunnen toonden.

Jubileum!

Geplaatst op 17 aug 2019 |

Op zaterdag 17 augustus bestonden we precies 12,5 jaar en dat hebben we met heel veel lieve klanten gevierd.

We hadden de winkel leuk versierd met veel ballonnen. Iedere klant kreeg een leuke goodie-bag. En we mochten 4 mooie items verloten; een setje van Kyra & Ko, een artikel van Sylver en 2 broeken van Cambio. Natuurlijk serveerden we ook wat lekkers bij de koffie.

We hebben vele felicitaties, bloemen en andere cadeaus gekregen. Het was een fantastische dag!

Nieuw: Raffaello Rossi

Geplaatst op 20 jul 2019 |

Met Raffaello Rossi hebben we een echte specialist in broeken in huis gehaald. Het familiebedrijf wil dat iedere klant zich fantastisch en zeer vrouwelijk voelt in hun broeken. Ze dragen zorg voor een eerlijke behandeling van hun medewerkers en toeleveranciers.

Skippyballen in de straat

Geplaatst op 6 mei 2019 |

Wat fijn dat er dankzij de BIZ Deventer nog veel meer in onze binnenstad wordt georganiseerd. De Smedenstraat heeft gekozen om de straat te versieren met felgekleurde skippyballen. Zo wordt Deventer steeds leuker!

12 jaar!

Geplaatst op 14 feb 2019 |

Het is tijd voor een klein feestje, want vrijdag 15 en zaterdag 16 februari vieren wij onze 12e verjaardag!

En wie jarig is… trakteert. We serveren natuurlijk wat lekkers bij de koffie.
En als je wat koopt uit de weer erg mooie nieuwe collectie krijg je een leuke goodie-bag.

F12_s

Nieuwe sfeerverlichting in de binnenstad

Geplaatst op 14 dec 2018 |

De nieuwe sfeerverlichting in de binnenstad is werkelijk prachtig! Alle straten en pleinen zijn fraai verlicht. De zeven metershoge figuren zorgen voor een feestelijk decor! December beleef je… inDeventer!

Bright Friday

Geplaatst op 21 nov 2018 |

Vrijdag 23 november wordt een bijzondere dag. Dan wordt de nieuwe sfeerverlichting in de Deventer binnenstad onthuld. Verlichte straten en pleinen èn metershoge figuren gaan zorgen voor een fraai en feestelijk decor!

Speciaal voor deze gelegenheid zijn alle winkels ’s avonds tot 22 uur open. Alle info vindt u op deventershoppingnight.

Wij vinden dit wel een Bright Friday en daarom krijgt u, bij aankoop van minimaal €100, een mooi en toepasselijk cadeau! Bij deze feestelijkheden serveren we een heerlijk glaasje Prosecco.

BF_darken50

Dutch Sustainable Fashion Week

Geplaatst op 4 okt 2018 |

Van 5 tot en met 14 oktober loopt de Dutch Sustainable Fashion Week, oftewel de week van de duurzame mode, en wij doen mee!

Waarom? Wij vinden het belangrijk dat we zuinig met de aarde omgaan en willen graag dat kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt.

Wat is duurzame mode? Er zijn verschillende manieren om mode duurzamer te maken. Productie dichtbij huis betekent minder schadelijke uitstoot bij transport. Denk aan het creëren van eerlijke banen en goede werkomstandigheden in ontwikkelingslanden. En een milieuvriendelijke behandeling van stoffen en hergebruik van afval. Ook dat kledingstukken meer dan één seizoen meegaan, is een vorm van duurzaamheid.

Wat doen wij? Aan onze leveranciers vragen wij aandacht voor duurzaamheid. We selecteren producenten die in Europa werken en kwaliteit maken die echt langer meegaat.

Meer weten? Alle informatie vind je op de website van DSFW. Tips om kleding langer mooi te houden vind je hier.

IMG_6642Facebook banner retailers-01

QR Code Business Card