Haar nieuws

Nieuw: Raffaello Rossi

Geplaatst op 20 jul 2019 |

Met Raffaello Rossi hebben we een echte specialist in broeken in huis gehaald. Het familiebedrijf wil dat iedere klant zich fantastisch en zeer vrouwelijk voelt in hun broeken. Ze dragen zorg voor een eerlijke behandeling van hun medewerkers en toeleveranciers.

Skippyballen in de straat

Geplaatst op 6 mei 2019 |

Wat fijn dat er dankzij de BIZ Deventer nog veel meer in onze binnenstad wordt georganiseerd. De Smedenstraat heeft gekozen om de straat te versieren met felgekleurde skippyballen. Zo wordt Deventer steeds leuker!

12 jaar!

Geplaatst op 14 feb 2019 |

Het is tijd voor een klein feestje, want vrijdag 15 en zaterdag 16 februari vieren wij onze 12e verjaardag!

En wie jarig is… trakteert. We serveren natuurlijk wat lekkers bij de koffie.
En als je wat koopt uit de weer erg mooie nieuwe collectie krijg je een leuke goodie-bag.

F12_s

Nieuwe sfeerverlichting in de binnenstad

Geplaatst op 14 dec 2018 |

De nieuwe sfeerverlichting in de binnenstad is werkelijk prachtig! Alle straten en pleinen zijn fraai verlicht. De zeven metershoge figuren zorgen voor een feestelijk decor! December beleef je… inDeventer!

Bright Friday

Geplaatst op 21 nov 2018 |

Vrijdag 23 november wordt een bijzondere dag. Dan wordt de nieuwe sfeerverlichting in de Deventer binnenstad onthuld. Verlichte straten en pleinen èn metershoge figuren gaan zorgen voor een fraai en feestelijk decor!

Speciaal voor deze gelegenheid zijn alle winkels ’s avonds tot 22 uur open. Alle info vindt u op deventershoppingnight.

Wij vinden dit wel een Bright Friday en daarom krijgt u, bij aankoop van minimaal €100, een mooi en toepasselijk cadeau! Bij deze feestelijkheden serveren we een heerlijk glaasje Prosecco.

BF_darken50

Dutch Sustainable Fashion Week

Geplaatst op 4 okt 2018 |

Van 5 tot en met 14 oktober loopt de Dutch Sustainable Fashion Week, oftewel de week van de duurzame mode, en wij doen mee!

Waarom? Wij vinden het belangrijk dat we zuinig met de aarde omgaan en willen graag dat kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt.

Wat is duurzame mode? Er zijn verschillende manieren om mode duurzamer te maken. Productie dichtbij huis betekent minder schadelijke uitstoot bij transport. Denk aan het creëren van eerlijke banen en goede werkomstandigheden in ontwikkelingslanden. En een milieuvriendelijke behandeling van stoffen en hergebruik van afval. Ook dat kledingstukken meer dan één seizoen meegaan, is een vorm van duurzaamheid.

Wat doen wij? Aan onze leveranciers vragen wij aandacht voor duurzaamheid. We selecteren producenten die in Europa werken en kwaliteit maken die echt langer meegaat.

Meer weten? Alle informatie vind je op de website van DSFW. Tips om kleding langer mooi te houden vind je hier.

IMG_6642Facebook banner retailers-01

Laatste koopavond

Geplaatst op 30 aug 2018 |

Helaas daalt het aantal bezoekers van de koopavonden in de Deventer binnenstad al geruime tijd. Hierdoor hebben diverse winkels hun deuren op deze avond al gesloten. En dat heeft weer verder teruglopende drukte tot gevolg. Nu hebben wij ook besloten om te stoppen met de koopavond. Donderdag 30 augustus is de laatste avond dat wij geopend zijn.

Nieuw: Sarah Pacini en European Culture

Geplaatst op 28 jul 2018 |

Sarah Pacini is eigenlijk terug van weggeweest. Want eerder zat Sarah Pacini ook al in de collectie; elegante mode, gesierd door eenvoud, minimalisme en prachtige stoffen.
European Culture noemt haar eigen dna Elegant Active Wear. Maar dan op z’n Italiaans, want daar wordt het ontworpen en gemaakt!

Klik voor een video van beide merken.

Privacy verklaring

Geplaatst op 25 mei 2018 |

Wees gerust, wij zullen uw persoonsgegevens nooit aan derden verkopen. Sterker nog: wij vinden de bescherming van uw gegevens belangrijk! Hoe wij met uw gegevens omgaan, hebben wij netjes vastgelegd in onze privacy verklaring.

IMG_6322

Nieuw: Braez

Geplaatst op 14 feb 2018 |

Wij zijn blij dat we nu ook Braez hebben toegevoegd aan onze collectie. Zoals ze het zelf zeggen: Braez ontwerpt kleding met ease voor ieder moment; zo kun je van je wekelijkse work-out direct door naar een mondaine strandtent of je favoriete club. Check ook de merkenpagina.

braez_0

QR Code Business Card